Kvinder

Beskrivelse af hvad Tantra massage indeholder
Tantra massagen er en meget afstressende sensuel  massage Det er vigtigt du er indstillet på at lære mere om dig selv når du modtager en Tantra massage. vi starter med super sensuel massage, her når vi hele kroppen igennem fra top til tå med varm olie, massagen er  meget  intens og meget afstressende .jeg bruger  både mine hænder og arme, til at massere dig med, og du vil opleve en sitrende fornemmelse i dine energibaner  i hele kroppen når behandlingen udføres .
jo mere Tantra massage man modtager før yoni massagen begynder , jo mere afslappet og i kontrol vil du være.
massagen bliver tilpasset efter hvor øvet du er og  hvordan du har det på dagen derfor kan massagen godt variere fra gang til gang.
jeg bruger tid på at lære dig at trække vejret korrekt under massagen ,netop for at give dig redskaber med hjem, der vil gøre du kan lære at kontrollere din krop og få bedre orgasmer

Beskrivelse af yoni massage på kvinder .

det er et samarbejde mellem dig og mig, der gør du under yoni massagen lære at kontrollere dig selv bedre,   så du med tiden får større og mere intense orgasmer/udløsninger  intim massagen på kvinder som hedder yoni massage. det er en massage af  yoni (vagina) på kvinder. det er vigtigt du ikke forventer en orgasme den kommer helt af sig selv hvis du slapper nok af under massagen .

ikke alle er klar til at kunne give sig helt hen.

man må aldrig ligge pres på sig selv for så slapper kroppen ikke af og kan nyde massagen til fulde.
Denne massage er meget individuel fra kvinde til kvinde  vi snakker igennem ,hvad din krop har brug for, og hvad du har det godt med der sker under massagen. Det er vigtigt at understrege at man ikke behøver modtage yoni massage , og man kan få alle de pauser der er brug for undervejs. yoni massagen er i stand til at heale dybe sår i personligheden, i forhold til kropslighed og erotik,  som  feks. spændinger i underlivet efter overfald/ voldtægt hos kvinder .
jeg selv havde stor glæde af massagen, da jeg havde en fibersprængning i underlivet jeg ikke kunne komme af med . Dette gav mange komplikationer og smerter  ,og via yoni massagen kom jeg af med disse komplikationer igen.

images

husk det er vigtigt med  afslapning.
det er vigtigt du tager dig tid til at ligge lidt efter massagen og lytte efter hvordan din krop har oplevet massagen .

her er tid til snak og noget at drikke.
maxresdefault

Tantra massage    1 1/2  til 2 timer
hele kroppen fra top til tå
Pris    1200 kr.

kun kontanter
jeg har ikke byttepenge liggende .
man skal ikke medbringe håndklæde selv,men får et her til at tørre olien af i.
Der tilbydes ikke bad
husk at tage tøj på der kan tåle rester af olie.