Mænd

Beskrivelse af hvad Tantra massage indeholder
Tantra massagen er en meget afstressende sensuel  massage Det er vigtigt du er indstillet på at lære mere om dig selv når du modtager en Tantra massage.
vi starter med super sensuel massage, her når vi hele kroppen igennem fra top til tå med varm olie, massagen er  meget  intens og meget afstressende .jeg bruger  både mine hænder og arme, til at massere dig med, og

  du vil opleve en sitrende fornemmelse i dine energibaner  i hele kroppen når behandlingen udføres .
jo mere Tantra massage man modtager før lingam/yoni massagen begynder , jo mere afslappet og i kontrol vil du være.

massagen bliver tilpasset efter hvor øvet du er og  hvordan du har det på dagen derfor kan massagen godt variere fra gang til gang.
jeg bruger tid på at lære dig at trække vejret korrekt under massagen ,netop for at give dig redskaber med hjem, der vil gøre du kan lære at kontrollere din krop og få bedre orgasmer

Beskrivelse af hvad  Lingam massage
er på mænd.

det er et samarbejde mellem dig og mig, der gør du under lingam massagen lære at kontrollere dig selv bedre,så du med tiden får større og mere intense orgasmer/udløsninger . intim massagen som hedder   Lingam massage.  er en massage af  Lingam (penis) på mænd, det er vigtigt du ikke forventer en orgasme/ udløsning den kommer helt af sig selv hvis du slapper nok af under massagen, og bruger din vejrtrækning rigtigt, dette lære du under massagen. .

Hvor man i den “normale” elskov som oftest, for mandens vedkommende, bruger en reflekshandling af frem – og tilbagebevægelser i et ihærdigt forsøg på at ejakulere, er den tantriske orgasme en hyberbevidst handling,  der er fuldkomment behersket og hvor jeg bruger mange forskellige greb og massage øvelser på penis.

lingam massagen er i stand til at heale dybe sår i personligheden, i forhold til kropslighed og erotik, som  feks. spændinger i kroppen efter overfald/og i underlivet efter forkert træning.,og  impotens, fortidig sædafgang , rejsningsproblemer .

husk det er vigtigt med  afslapning.

det er vigtigt du tager dig tid til at ligge lidt efter massagen og lytte efter hvordan din krop har oplevet massagen .

her er tid til snak og noget at drikke.

tantra-massage-2

Bemærk venligst at jeg er påklædt og
det ikke er tilladt at berører mig under massagen

Tantra massage  max  1 time   En kortere udgave
Pris    800 kr.

Tantra massage  min  1 1/2 time  hele kroppen .
meditation hvis det ønskes.
Pris    1200 kr.

kun kontanter
jeg har ikke byttepenge liggende .
man skal ikke medbringe håndklæde selv,men får et her til at tørre olien af i.
Der tilbydes ikke bad
husk at tage tøj på der kan tåle rester af olie.