Lidt om mig.

Jeg er en kvinde på 52 år der er født  med  veludviklet empatisk evne.  Det er evnen til at opfange energier, følelser og impulser fra andre menneskers  energiudstråling.

jeg er meget nærværende har grønne rolige intense øjne. og en indre ro i mig selv ,efter at have udforsket  min spirituelle side igennem hele mit liv
Det har naturligt givet mig et ønske om at hjælpe mennesker, der er kommet i ubalance af den ene eller anden årsag.

Tantra massage er meget, meget mere, end blot sekvens af udsøgt teknik. Den vigtigste forudsætning for at kunne give massagen er en dyb kærlighed til Tantra. og at have en reel gave  til at kunne give  ømhed og kærlighed videre med sine hænder .

Jeg er stadig under udvikling vil være det resten af mit liv.det er aldrig for sent at lære noget uanset alder.
jeg har altid tid til en snak , så er der noget du er i tvivl om så spørg endelig inden behandlingen begynder , eller send mig en mail.

Det er mig selv der laver hele min hjemmeside og derfor vil jeg bemærke at den mail der ligger på siden her  er det kun mig der læser.

jeg får ind i mellem mails hvor folk tilbyder at rette stave fejl osv. på min hjemmeside og svar tilbage er altid nej tak . hvis hele min hjemmeside blev rettet af andre ville det ikke være mig mere, det er vigtigt for mig vi bevare ærligheden i hvem vi er , og jeg har også fejl og mangler.

Jeg bor på Vestsjælland i eget hus da jeg elsker naturen og stranden hvor jeg bruger meget tid sammen med mine hunde. de har  en fantastisk evne til at bringe mig ro og glæde , og jeg bruger meget gåturene i naturen til at meditere i .images

Må solen lyse på jeres dag
connie